6.1 C
Deurne
donderdag 1 december 2022
Home- DeurneVrachtwagen kantelt en belandt op personenauto op A67

Vrachtwagen kantelt en belandt op personenauto op A67

Op de A67 ter hoogte van Liessel is donderdagmiddag een vrachtwagen gekanteld en op een personenwagen terecht gekomen.

Letsel
De vrachtwagenchauffeur raakte bij dit ongeval zwaargewond. Voor de passagier van de personenauto, die door de brandweer bevrijd moest worden, werd een traumaheli opgeroepen. De bestuurder van de auto kwam wonderwel met de schrik vrij.

Oorzaak onbekend
Het ongeval vond plaats aan het begin van de middag. Door nog onbekende oorzaak kantelde de vrachtwagen en viel op de bijrijderszijde van de personenauto. De vrachtwagen is nog een stuk op zijn kant doorgegleden. De chauffeur van de vrachtwagen en de passagier uit de personenauto zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Kijkersfile
De A67 werd voor technisch onderzoek en reparatie van de vangrail afgesloten tussen Liessel en Asten in de richting van Eindhoven, dit duurde tot 17.00 uur. In tegengestelde richting ontstond er een kijkersfile. Kentekens van zo’n veertig chauffeurs in deze file zijn door de politie genoteerd, bestuurders van deze voertuigen waren aan het filmen en fotograferen met telefoons. Zij kunnen binnenkort een boete van €240,- op de deurmat verwachten omdat hun handelen leidt tot onnodige verkeersopstopping.

Foto: Dave Hendriks
- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen