-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneVVD Deurne vindt oplossingen woningtekort niet genoeg: “Nieuwe wijk met 2500 woningen”

VVD Deurne vindt oplossingen woningtekort niet genoeg: “Nieuwe wijk met 2500 woningen”

De oplossing voor het woningtekort in Deurne zit volgens Mark van den Heuvel van de VVD niet in hier en daar wat nieuwe woningen bouwen, maar: “In plaats van al die inbreidingslocaties die soms tot frictie leiden, gewoon eens nieuwe wijk de grond uit stampen waar 2500 woningen komen te staan.”

De VVD in Deurne wil dat er duidelijkere keuzes worden gemaakt en werkgelegenheid en wonen een speerpunt worden. Hierbij wordt gedoeld op het woningtekort in de gemeente aan de ene kant en het personeelstekort aan de andere kant. “Wat als we er nu hypothetisch gezien voor zouden zorgen dat er een nieuwe wijk komt waar expats kunnen wonen, waar de jeugd terecht kan om te zorgen dat we hier voldoende aanwas hebben, dan durven we een keuze te maken”, legt VVD-lid Van den Heuvel uit.

Volgens de Deurnese VVD is het aanbod van woningen in de gemeente niet gevarieerd genoeg: “Meer appartementen voor ouderen die graag kleiner wonen en voor doorstroom zorgen bijvoorbeeld”, geeft de partij aan op haar social media.

Foto: Pexels/VVD Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen