28.6 C
Deurne
donderdag 11 augustus 2022
Home- DeurneVVV Deurne opent vrijdag 5 juni op nieuwe locatie

VVV Deurne opent vrijdag 5 juni op nieuwe locatie

De VVV Deurne opent haar deuren 5 juni op een nieuwe locatie. In het voormalige pand van de ABN AMRO Bank zijn drie nieuwe winkelunits gerealiseerd; net om de hoek van de Markt, op het adres Kerkstraat 2c, is de nieuwe VVV-winkel te vinden.

Inspiratie
VVV Deurne gaat vanaf deze plek de Deurnenaren en bezoekers van Deurne en De Peel voorzien van informatie en inspiratie. Met volop tips voor leuke vrijetijdsbesteding, denk aan fietsen en wandelen, routes, maar ook aan groepsuitjes en rondleidingen. Het team van enthousiaste medewerkers geeft graag advies. In de VVV-winkel vind je ook streekproducten, lokale cadeaubonnen en souvenirs uit de streek, leuk om te geven en om te krijgen.

Ook op zaterdag open
Op de tijdelijke plek in de hal van het gemeentehuis was zaterdagopenstelling beperkt mogelijk. Vanaf nu is de VVV voortaan weer alle zaterdagen open;  de nieuwe openingstijden zijn:
maandag van 13.00 tot 17.00 uur,  dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur en op  zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur De digitale informatie via de website,  social media en de webshop is voortdurend beschikbaar.

Openingsactie
VVV Deurne nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen in de nieuwe VVV-winkel. Gedurende de eerste maand kunnen bezoekers vrijblijvend meedoen met een leuke openingsactie, een raad-en winactie waarmee mooie prijzen zijn te winnen.

Foto: digitale toost VVV medewerkers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen