1.7 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- DeurneVVV Deurne verhuist naar nieuwe locatie in voormalige pand ABN-Amro

VVV Deurne verhuist naar nieuwe locatie in voormalige pand ABN-Amro

Het V.V.V. Deurne verhuist binnen enkele maanden naar een nieuwe locatie, te weten op de hoek Markt en Kerkstraat in Deurne.

Het betreft het oude pand van de ABN Amro bank, welke tot eind april van het vorige jaar daarin gevestigd was. In het pand komen nog een tweetal winkelfuncties, waaronder een damesmodezaak welke tot voor kort in de Kerkstraat was gevestigd.

Nieuwe locatie

Het pand van de vm. ABN-Amro staat al enige tijd leeg en wordt opgesplitst in drie winkelunits. VVV Deurne zal in mei haar intrek nemen in het deel naast de nog aanwezige pinautomaat dat het adres Kerkstraat 2c zal krijgen.

Knooppunt

Op de hoek Markt/Kerkstraat komen het toeristische fiets- en wandelroutenetwerk bij elkaar en naderen veel automobilisten het centrum van Deurne. Met de vele bezoekers aan de horeca en de evenementen op de Markt is het een prima locatie voor een gastvrij onthaal.

Niet in ‘Huis van de Samenleving’
Dat toegankelijke en gastvrije onthaal van bezoekers aan Deurne kan de VVV vanuit de huidige locatie in het gemeentehuis niet optimaal realiseren door de slechte zichtbaarheid en de beperkte mogelijkheden van openstelling op o.a. de zaterdagen. De prominentere plek die de VVV zou krijgen in het nieuwe huis van de samenleving, een concept dat de VVV overigens een positieve ontwikkeling vind, lost deze knelpunten maar voor een deel op. En naast alle bouwongemakken zal dit pas op zijn vroegst gerealiseerd zijn na de toeristenseizoenen van 2020 en 2021. Met de toename van het toerisme in Deurne wil de VVV haar informatie- en gastheerschapsfunctie sneller op een beter niveau krijgen en wilde deze kans niet voorbij laten gaan.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen