18.9 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneWalsbergse zangvereniging wijzigt naam in Together

Walsbergse zangvereniging wijzigt naam in Together

Onder de nieuwe naam “Together”gaat de Walsbergse Zangvereniging de toekomst in. Vanaf 1 januari 2019 is de nieuwe “roepnaam” kort en krachtig, al  blijven ze met de toevoeging Walsbergse Zangvereniging in hun logo ook trouw aan de oorsprong, de Walsberg, waar het koor in 1971 het levenslicht zag.

Bovendien hebben zij een nieuwe website en is het contactadres gewijzigd; de gegevens vindt u aan het einde van dit artikel.

Together, met leden afkomstig uit alle hoeken van Deurne en de regio is een koor, dat midden in de samenleving staat, dat met nieuw elan en vertrouwen in de toekomst werkt aan een aansprekend repertoire. Want met een nieuwe naam alleen ben je er niet; het is een van de elementen in onze toekomstgerichte aanpak. Het is het resultaat van een proces, waarbij alle koorleden zijn betrokken in werkgroepen en vergaderingen. Een proces, waarbij zij zich hebben gericht op zowel muziekkeuze, uitstraling, presentatie als ledenwerving.

De nieuwe naam is in dit proces een mijlpaal, maar zeker geen eindstation. Groei van het koor, niet alleen in aantal, maar zeker ook in klankkleur en saamhorigheid, daadwerkelijk Together, zien zij als de echte uitdaging voor de toekomst.

Zowel eigentijdse muziek, musicals, popmuziek, spirituele klanken als  licht klassieke nummers worden vol enthousiasme ingestudeerd en gezongen onder de inspirerende leiding van dirigent Mario Geurtjens en pianiste Ludmila Seroo Ferroni.

Together is klaar voor een muzikale toekomst.

Website: www.togetherwz.com                                                Contact: secretariaat@togetherwz.com

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen