11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneWeer bourgondisch genieten in de regio met de Peelpeuzelboekjes

Weer bourgondisch genieten in de regio met de Peelpeuzelboekjes

In de regio kun je vanaf volgende week bij 42 horecabedrijven voordelig bourgondisch genieten van verschillende soepen, broodjes en zoetigheden tijdens het Peelpeuzelen. Hiervoor zijn vanaf woensdag 6 april de Peelpeuzelboekjes weer verkrijgbaar bij de VVV’s en toeristenbureaus in de regio.

In elk boekje zitten tien bonnen (Peuzelkes) die kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende horecabedrijven die in het Peuzelboekje staan vermeld. Voor elk bonnetje wordt een lekker gerechtje geserveerd. Het is wel verplicht om bij elke bon een consumptie te bestellen.

Hele gezin
Het boekje staat niet op naam dus je kunt er in je eentje maar ook samen met vrienden of het hele gezin gebruik van maken. Ook is het Peelpeuzelen niet gebonden aan een wandel- of fietsroute of een arrangement. Je hoeft er niet voor te reserveren en kunt terecht bij verschillende horecazaken in de gemeenten Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren.

De Peelpeuzelboekjes zijn vanaf 6 april bij de VVV verkrijgbaar voor 17,50 euro. De bonnen zijn geldig t/m 31 oktober. Meer informatie vind je op www.peelpeuzelen.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen