Wethouder Marnix Schlösser wil ook de komende jaren wethouder blijven..." />
13.5 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneWethouder Marnix Schlösser lijsttrekker VVD Deurne

Wethouder Marnix Schlösser lijsttrekker VVD Deurne

Wethouder Marnix Schlösser wil ook de komende jaren wethouder blijven in Deurne. Hij is bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 de lijsttrekker van VVD Deurne. VVD Erelid en voormalig minister Ivo Opstelten, maakte dit bekend in Vlierden tijdens de algemene ledenvergadering. 

‘’Ik heb een enorme drive om door te gaan. Onze partij heeft veel bereikt deze periode en de verandering gebracht die Deurne nodig had. Er wordt weer gebouwd in Deurne, er komt een spoortunnel, belastingen zijn verlaagd, de zorg is terug lokaal in Deurne en we hebben minder mensen in een uitkering dan andere gemeentes. Allemaal dossiers waar VVD Deurne het verschil heeft gemaakt. Alleen ons werk is nog niet klaar en het kan altijd beter. Daarom wil ik door’’, aldus de huidige wethouder zorg, werk & financiën van gemeente Deurne.

Het bestuur van VVD Deurne is verheugd met de keuze van Marnix. ‘’Marnix heeft in de afgelopen jaren bewezen dat hij voor Deurne veel voor elkaar heeft gekregen. Daarnaast wordt hij als wethouder in Deurne zowel binnen als buiten de partij breed gedragen’’, aldus afdelingsvoorzitter Jo Verheijen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen