18.1 C
Deurne
vrijdag 7 oktober 2022
Home- DeurneWie jarig is mag een wens doen

Wie jarig is mag een wens doen

Honderd kaarsjes mag woningbouwvereniging Bergopwaarts in 2020 uitblazen. Na het uitblazen is het tijd om een wens te doen. Bergopwaarts wenst gelukkige huurders, daarom komen zij in hun feestjaar met de actie “Wij(k) vieren feest.”. Huurders krijgen de kans om met hun buurt iets moois te organiseren.

Er kan op heel veel manieren invulling worden gegeven aan een wens. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve, muzikale of culinaire activiteit, maar ook aan een make-over van een centrale doorn in het oog behoort tot de mogelijkheden.

Saamhorigheid
Omdat het natuurlijk niet té gek moet worden, roept Bergopwaarts mensen op wel realistisch te wensen. Voorwaarde is dat het idee een positief effect heeft op de wijk/straat en dat het de verbinding tussen bewoners bevordert. Bergopwaarts wil graag zo veel mogelijk wensen uit laten komen, ze stellen daarvoor materiaal, geld en/of handjes beschikbaar. Samen met medewerkers van de woningbouwvereniging, wordt de wens vertaald naar een plan en uiteindelijk uitgevoerd. In het kader van saamhorigheid hebben ideeën waarbij meerdere bewoners zijn betrokken de voorkeur.

Aanmelden
Mensen die een leuke, bijzondere of ludieke wens voor hun wijk hebben kunnen zich tot 1 december 2019 aanmelden via een formulier op de website van Bergopwaarts. De vervulling van de wensen vindt plaats op zaterdag 6 juni 2020.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen