Nieuws uit de Regio

Wieger en Cultuurcentrum slaan handen ineen met museumcafé

Het Cultuurcentrum Martien van Doorne en museum De Wieger hebben de handen ineen geslagen. Nu ze allebei weer open zijn, komen zij met een combinatie van museumbezoek en een lunch, of kopje koffie op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag.

Beide locaties zijn in het centrum van Deurne gelegen en slechts 450 meter van elkaar. Het cultuurcentrum is iedere dag open vanaf 11.00 uur, De Wieger van woensdag tot en met zondag, van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Vooraf reserveren verplicht
Ga hiervoor naar de website van het cultuurcentrum en selecteer je gewenste dag, tijdstip en een van de bovenstaande arrangementen.

Picknicktuin

Daarnaast opent De Wieger haar tuin voor iedereen die een paar uur lekker wil eten en drinken in de buitenlucht. De museumtuin aan de Oude Liesselseweg 29 is Deurne is omgeven door fraaie hoge bomen en groot genoeg om anderhalve meter afstand te houden. Je moet wel je eigen gevulde picknickmandje en deken meenemen. Er zijn enkele tafeltjes en stoelen beschikbaar. Je kan vooraf een tuinticket reserveren door te e-mailen naar info@dewieger.nl, of te bellen naar 0493 322930. Voor een bezichtiging van de exposities is het mogelijk om op dezelfde manier een toegangsbewijs voor het museum te reserveren.

Foto: Facebookpagina De Wieger

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.