11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneWil jij weten wat er allemaal gebeurt in Deurne?

Wil jij weten wat er allemaal gebeurt in Deurne?

Ben jij nieuwsgierig? Wil jij op de hoogte zijn van het laatste nieuws, van activiteiten en evenementen die zijn gepland? Niet alleen in het centrum, maar ook in de kerkdorpen en de wijken? Dan ben jij degene die wij zoeken!!

De website van Deurne Media Groep wil nieuws brengen van en over de hele gemeente Deurne. Niet alleen nieuwsfeiten, gebeurtenissen, activiteiten en evenementen die in het centrum van Deurne plaatsvinden, maar juist ook wat er speelt in de kerkdorpen en de wijken. De website wil informatie geven die Deurnenaren willen weten.

Maar dat kan alleen met voldoende betrokken redacteuren. Op dit moment kampt de redactie met een ernstig personeelstekort waardoor lang niet alle informatie (tijdig) op de website komt.

Dus, voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Heb jij daarnaast een goed gevoel voor de Nederlandse taal en ben jij een beetje handig op de computer? En heb je ook nog wat vrije tijd over die je beschikbaar zou willen stellen aan DMG? Meld je dan bij de redactie via redactie@dmgdeurne.nl. Laat je gegevens achter, zodat we contact op kunnen nemen om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen