7.3 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneWillie Wartaal met eerste solo theatershow ‘Moederdag’ in Cultuurcentrum Deurne

Willie Wartaal met eerste solo theatershow ‘Moederdag’ in Cultuurcentrum Deurne

Hij is vooral bekend van de muziek die hij maakte met de Jeugd van Tegenwoordig, maar na achttien jaar optredens bij festivals, popzalen en clubs gaat Willie Wartaal nu het theater in met zijn levensverhaal. Donderdagavond brengt hij zijn voorstelling ‘Moederdag’ op het podium van Cultuurcentrum Deurne.

In zijn optreden schetst Wartaal met muziek en grappige, maar ook serieuze anekdotes een beeld van zijn moeilijke jeugd met een drugsverslaafde moeder en vertelt hij over de levenslessen die hij daaruit haalde.

Willie Wartaal werd in 2005 in één klap bekend in Nederland, toen hij met de Jeugd van Tegenwoordig de succesvolle debuutsingle ‘Watskeburt?!’ uitbracht. De daaropvolgende jaren nam hij samen met hen meerdere succesvolle albums op, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De tour rondom de laatste albums ‘Luek’ en ‘Anders’ eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam. Daarbij zongen 23.000 fans, de hits mee, zoals als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’.

De theatervoorstelling ‘Moederdag’ van Willie Wartaal vindt donderdag 29 februari plaats in de Rabo Cultuurzaal van Cultuurcentrum Deurne. Meer informatie en tickets vind je op ccdeurne.nl.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen