Het podium van gemeenschapshuis De Moost in Neerkant wordt in gereedheid gebracht voor het jaarlijkse winterconcert. Op zondag..." />
15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- NeerkantWinterconcert in gemeenschapshuis de Moost in Neerkant

Winterconcert in gemeenschapshuis de Moost in Neerkant

Het podium van gemeenschapshuis De Moost in Neerkant wordt in gereedheid gebracht voor het jaarlijkse winterconcert. Op zondag is iedereen van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Het is al jaren een traditie dat een aantal enthousiaste verenigingen in Neerkant (te weten De Veengalm, de Oude Weelde, Fanfare Sint Willibrordus en Musical Voices in samenwerking met de toneelvereniging) het jaar gepast afsluiten met het Winterconcert in de Moost. Dit is een geste van deze verenigingen aan de bewoners van het (sinds kort) nog mooiere dorp.

In de vorige editie van het Winterconcert hebben de aanwezigen genoten van de mooie muziek en zang van de deelnemende verenigingen, echter was de “kers op de taart” toch wel het feit dat er door de schooljeugd gezongen werd. De schooljeugd vond het ook dit jaar leuk om een flitsend optreden te verzorgen en zij zijn alweer druk aan het oefenen voor 16 december aanstaande.

De organisatie  wil jong en oud van harte uitnodigen bij dit warme samenzijn aanwezig te zijn en te genieten van deze mooie traditie. Het Winterconcert begint om 13.30 uur in gemeenschapshuis De Moost, Moostenstraat 3 in Neerkant  en de toegang is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen