Deurne
donderdag 25 april 2024
Home- ZeilbergZSV geeft wedstrijd in slotfase uit handen

ZSV geeft wedstrijd in slotfase uit handen

ZSV is de competitie begonnen met een gelijkspel tegen Schaesberg. De ploeg van trainer Bas Gösgens stond lang op 1-2, maar gaf de voorsprong weg in de slotfase van de wedstrijd.

In de eerste helft speelde de Zeilbergse ploeg best redelijk. Het kreeg een aantal kansen, maar na een kwartier spelen kwam het toch op achterstand. Ondanks dat ZSV daarna nog kansen kreeg, lukte het niet om voor rust nog langszij te komen.

Na de rust kwam de ploeg beter uit de kleedkamer en maakte Thijs Meulendijks vlak na rust de gelijkmaker. Na een uur spelen kwam de uitploeg zelfs op een 1-2 voorsprong, dit keer was het Dirk Verlijsdonk die het doelpunt achter zijn naam mocht zetten. Lang leek het erop dat ZSV de wedstrijd ging winnen, maar uiteindelijk maakte Schaesberg in de slotfase nog de gelijkmaker.