5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- ZeilbergZSV kan zondag bij winst in Heeze periodetitel pakken

ZSV kan zondag bij winst in Heeze periodetitel pakken

ZSV kan zondag bij winst in en tegen Heeze voor het eerst in haar historie een periodetitel pakken in de Eerste Klasse D. De periodetitel geeft recht om het spelen van nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. 

Eerder dit seizoen gelijk tegen Heeze
Nadat de ploeg van Ömer Kaya vorige week de inhaalwedstrijd tegen Veritas in de slotfase met 1-2 won, heeft de ploeg nu nog één wedstrijd te gaan in de tweede periode. Bij winst tegen RKSV Heeze heeft ZSV de periodetitel binnen. Daarmee strijden de Zeilbergers voor het eerst in het 64-jarige bestaan van de club om een plek in de Hoofdklasse.

Eerder dit seizoen speelde de geel-zwarten op eigen sportpark in extremis gelijk tegen de promovendus. In de 94ste minuut kopte Marco Manders de 1-1 binnen voor de thuisploeg.

SV Deurne ook op jacht naar periodetitel
Naast ZSV kan ook SV Deurne nog een periodetitel pakken in de Eerste Klasse D. De ploeg van Jurgen Elbers staat momenteel in de derde periode bovenaan met 16 punten uit zes wedstrijden. De blauw-witten moeten dan de resterende wedstrijden tegen Heeze, SV Venray en Geldrop winnen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen