14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
HomeTV SportZSV - SV Deurne 7-2

ZSV – SV Deurne 7-2

ZSV debuteerde zaterdagavond in de eerste klasse met een eclatante zege op buurman SV Deurne: 7-2. Op een drukbezocht Sportpark Kranenmortel begon de thuisploeg wat timide. Deurne dook af en toe gevaarlijk op voor ZSV- goalie Wouter Vaneker.

‘Het gaat al weken alleen maar over dé derby tussen ZSV en SV Deurne’
De 0-1 hing in de lucht en die werd al snel gescoord door Roy Tulmans die na een corner met een behendige volley de bal tegen de touwen schoot. Voor de thuisploeg was dit het signaal om gedurfder te voetballen en meer druk te zetten. Dat betaalde zich snel uit. Na een splijtende dieptepass van Dirk Verlijsdonk stifte Redouan Aitsarou de bal over doelman Joost Bukkems. Ron Verlijsdonk gaf het laatste zetje: 1-1. ZSV nam via de ijzersterke Thijs Meulendijks het middenveld in handen. Aan het eind van de eerste helft namen de Zeilbergers een voorschot op de zege. Eerste kopte Thijs Meulendijks de bal in het net en niet veel later trof Aitsarou doel.

Het tweede bedrijf begon dramatisch voor Deurne. Wim Verbeek kon met rood inrukken na hands binnen het strafschopgebied. De daaruit resulterende penalty was een prooi voor Ron Verlijsdonk: 4-1. Via Thijs Meulendijks en Rik Wiersema (penalty) liep ZSV uit naar 6-1. Harm van der Steen maakte vanaf de stip de stand iets draaglijker voor het gedegradeerde Deurne, maar het slotakkoord was na een flitsende combinatie voor invaller Davy Althuizen: 7-2.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen