11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- ZeilbergZSV-trainer Johan Vullings stapt over naar eersteklasser RKVV Erp

ZSV-trainer Johan Vullings stapt over naar eersteklasser RKVV Erp

ZSV-trainer Johan Vullings gaat na de zomer aan de slag bij eersteklasser RKVV Erp. Begin december vorig jaar kondigde Vullings aan dat hij bij ZSV aan het einde van dit seizoen stopt als trainer. Bij de Erpse club volgt hij de vertrekkende hoofdtrainer Theo van Geffen op.

“Na meerdere gesprekken met Johan, waarbij zowel technische staf als enkele spelers betrokken zijn geweest, zijn we er van overtuigd dat Johan voldoet aan het profiel wat we op dit moment zoeken voor onze selectie. We zijn dan ook blij dat Johan voor onze vereniging Erp heeft gekozen als nieuwe stap in zijn trainerscarrière”, zegt het bestuur van RKVV Erp.

De uit Venray afkomstige Vullings volgde in seizoen 2022-2023 Ömer Kaya op als nieuwe hoofdtrainer van ZSV 1. In het dagelijks leven is hij werkzaam als docent Duits op het vmbo in Stevensbeek.

Hij startte zijn voetbalcarrière bij Wittenhorst en heeft vervolgens gespeeld bij Venray en Volharding. Na zijn actieve carrière is hij begonnen als trainer van Volharding 2 en heeft hij zijn trainersdiploma’s UEFA C en B gehaald. Hierna was hij drie jaar hoofdtrainer bij Hapse Boys. Voor hij de overstap maakte naar ZSV, was hij vier seizoenen werkzaam bij Volharding 1. Wie Vullings bij de Zeilbergse club gaat opvolgen, is nog niet bekend.

Foto: RKVV Erp

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen