11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneZSV wil ongeslagen blijven in Kranenmortelderby

ZSV wil ongeslagen blijven in Kranenmortelderby

ZSV wil aankomende zondag opnieuw ongeslagen blijven in de Kranenmortelderby tegen SV Deurne. Sinds de twee clubs, vanaf 2015, elkaar treffen in competitieverband heeft de Zeilbergse Sport Vereniging nog geen wedstrijd verloren van de aartsrivaal.

In 2015 promoveerde ZSV naar de Eerste Klasse, terwijl SV Deurne juist degradeerde naar die divisie na jarenlang in de Hoofdklasse te hebben gespeeld. Op dit moment is er weinig verschil tussen beide ploegen op de ranglijst. SV Deurne staat op de zesde plaats met 16 punten uit elf wedstrijden, ZSV volgt op plek zeven met 14 punten uit tien wedstrijden.

SV Deurne hoopt zondag weer eens te winnen van ZSV. De blauwwitten wonnen in 2009 voor het laatst van ZSV. Toen werd het 0-1 in de beker voor Deurne. De Kranenmortelderby werd in de afgelopen jaren vier keer een prooi voor ZSV met uitslagen als 0-4, 7-2, 0-1 en 0-3. Ook eindigde het één keer in een gelijkspel, vorig seizoen speelde beide ploegen met 1-1 gelijk.

De wedstrijd begint aanstaande zondag om 14.30 uur op Sportpark de Kranenmortel aan de Energiestraat. Een samenvatting van de wedstrijd tussen beide clubs is aankomende woensdag om 19.00 uur te zien op dmgdeurne.tv.

Foto: ZSV Zeilberg

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen