5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- ZeilbergZSV zet jubilarissen en ere-lid in het zonnetje

ZSV zet jubilarissen en ere-lid in het zonnetje

Vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering van ZSV heeft de voetbalclub maar liefst 45 jubilarissen gehuldigd. Arno van Zeelandt werd tevens benoemd tot ere-lid.

Eerst werden de leden gehuldigd die 12,5 jaar lid zijn van ZSV. Dit waren maar liefst 28 leden die in het zonnetje werden gezet. Vervolgens kwamen de 25-jarige jubilarissen; Patrick Bronstein, Carlo Maessen, Jordy Jacobs, Bart van de Manakker, Tinie van de Berkmortel en Eline Koppens zijn 25 jaar lid van ZSV. Dat geldt ook voor Gerard Hullegie, Kenny van de Ven en Henri van Mierlo. Deze laatste drie werden al in augustus tijdens het 25-jarig jubileum van het G-Voetbal bij ZSV gehuldigd.

Mien van de Ven, Greta Kessels, Martha van Berlo, Peter Weerts, Henriëtte van Enckevort, Maurice Moors en Sjef Linders vieren hun veertigjarig lidmaatschap. Tot slot werden Johan Verlijsdonk en Peter Dirks gehuldigd vanwege hun vijftigjarig jubileum.

Ere-lid
Arno van Zeelandt werd eerder op de avond benoemt tot ere-lid. Arno heeft zich de afgelopen jaren op alle fronten ingezet voor ZSV. Hij is zo’n 20 jaar geleden lid geworden toen zijn zoons gingen voetballen bij de geel-zwarten. Gauw genoeg was hij leider bij de jeugd en kwam hij in de jeugdcommissie en werd daar jeugdvoorzitter. Ook is hij in de afgelopen jaren vice-voorzitter en waarnemend voorzitter geweest.

Arno van Zeelandt werd vrijdagavond benoemt tot ere-lid van voetbalclub ZSV | Photo: Image’n Media/ZSV

Daarnaast heeft hij zich ingezet voor het G-voetbal, was kartrekker bij de bouw van nieuwe kleedlokalen een aantal jaren geleden en betrokken bij de werkgroep die zich heeft gebogen over een nieuwe verenigingsstructuur van de voetbalclub. Op dit moment is Arno nog actief als scheidsrechter bij de seniorenteams en als grensrechter bij ZSV 2.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen