11.7 C
vrijdag 3 mei 2024
Home- ZeilbergZSV zonder punten naar huis na nederlaag tegen Wilhelmina ’08 (2-0)

ZSV zonder punten naar huis na nederlaag tegen Wilhelmina ’08 (2-0)

Wat zondagmiddag in Weert voor ZSV in de eerste helft nog op een 0-0 gelijkspel leek uit te draaien tegen Wilhelmina ‘08, werd uiteindelijk een terugrit richting Zeilberg zonder punten. In de slotfase wist de Limburgse ploeg zich te herpakken en scoorde weliswaar moeizaam, maar toch twee keer. Eindstand 2-0.

In de eerste helft werd door geen van beide ploegen het net gevonden en gingen de spelers op Sportpark Drakesteyn met een brilstand aan de thee. In de tweede helft weet Wilhelmina ’08 zich in de wedstrijd terug te brengen en scoort twee keer, waaronder met een fraai doelpunt van de Limburgse aanvoerder Niels Royakkers.

ZSV staat na deze wedstrijd op de achtste plaats met 6 punten. Wilhelmina’08 neemt met 7 punten de zevende plek in, maar die ploeg heeft één wedstrijd minder gespeeld dan ZSV.

Zondag speelt het Zeilbergse team thuis tegen SV Laar uit Weert, dat gisteren met 0-1 verloor van een zeer gedisciplineerd spelend NWC Asten.