5.4 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- Deurne1 april grap bij SV Deurne

1 april grap bij SV Deurne

Gisteren was het 1 april, de dag waarop grappen maken tot kunst wordt verheven, een kans die bij SV Deurne niet onbenut bleef.

Opvolger
Al enige tijd is de club op zoek naar een opvolger voor vertrekkend voorzitter Leon Verdonschot en afgelopen zaterdag werd bericht dat er een spectaculaire oplossing was gevonden. Wim Verbeek en Jan Kuipers (beide vaste gezichten in het eerste) zouden deze taak gezamenlijk op zich nemen. De lokale media verspreidde dit nieuws vliegensvlug.

Grap
In de dagen die volgden konden de partners in crime hun lol niet op want het hele weekend werden zij gefeliciteerd.
En toen was het maandag. 1 april. Op die dag kwam naar buiten dat het hele verhaal een grap was, uit de koker van Verbeek.
Het was niet voor het eerst dat hij zijn club in de maling nam, vorig jaar kwam hij met het verhaal dat er speciale kunstgrasschoenen zouden worden ontwikkeld. Hij kreeg toen van een man of vijftien foto’s doorgestuurd van hun grote teen, voorzien van afmetingen.
Verbeek is zich ervan bewust dat hij de komende tijd extra alert zal moeten zijn want naar eigen zeggen kan hij wel iets terug verwachten.

Voorzitter
En wie nu écht de voorzitter wordt? Dat is nog even publiek geheim. De vereniging laat weten dat de naam binnenkort bekend wordt gemaakt. En dat is geen grap.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen