9.4 C
Deurne
vrijdag 3 februari 2023
Home- Deurne 10 jaar DMG in 30 minuten

[VIDEO] 10 jaar DMG in 30 minuten

DMG viert komend weekend feest, want dan bestaat de lokale omroep van Deurne 10 jaar. Cameraman Jos van Neerven ging hierover met verschillende vrijwilligers in gesprek en maakte een video over alle bijzondere gebeurtenissen bij de omroep.

In ’10 jaar DMG in 30 minuten’ word je mee terug genomen naar de allereerste live-uitzending van DMG radio op 22 januari 2012, zie je hoe de verhuizing van De Uitkomst aan de Haspelweg naar het Cultuurcentrum verliep en krijgen de overleden medewerkers een eerbetoon.

Ook komen de vrijwilligers aan het woord over hun bijdragen aan het succes van de omroep, vertellen zij over hun hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar en word je mee terug genomen naar een aantal bijzondere radio-uitzendingen.

Jubileumuitzending
Het 10-jarig bestaan van DMG wordt in het weekend van 22 en 23 januari uitgebreid gevierd met 24 uur live radio-uitzendingen waarin luisteraars verschillende prijzen kunnen winnen. Door mee te spelen met het radiospelletje Herken de Stem maak je bijvoorbeeld kans op een Perfect Pro bouwradio ter waarde van 180 euro met FM, DAB+ en je kunt hem ook als bluetoothspeaker gebruiken.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen