25.1 C
Deurne
woensdag 29 juni 2022
Home- DeurneDMG bestaat 10 jaar en trakteert radioluisteraars op weekend vol prijzen

DMG bestaat 10 jaar en trakteert radioluisteraars op weekend vol prijzen

Het 10-jarig bestaan van DMG wordt in het weekend van 22 en 23 januari uitgebreid gevierd met 24 uur live radio-uitzendingen waarin luisteraars verschillende prijzen kunnen winnen. Door mee te spelen met het radiospelletje Herken de Stem maak je bijvoorbeeld kans op een Perfect Pro bouwradio ter waarde van 180 euro met FM, DAB+ en je kunt hem ook als bluetoothspeaker gebruiken.

Kansmaken op de radio doe je door tijdens het jubileumweekend goed te luisteren naar DMG Radio. Daar hoor je in Herken de Stem twee dagen lang verschillende stemmen van bekende Deurnenaren die allemaal DMG feliciteren met het 10-jarig bestaan. Weet je een stem te herkennen en reageer je als eerste met het juiste antwoord via 0493-745020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3, dan kwalificeer je jezelf om de radio te winnen. Op zondagavond 23 januari om 21.45 uur wordt uit alle personen die zich dat weekend hebben gekwalificeerd, de winnaar getrokken. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwpartner Holten Van de Wal.

Ebusco bus
Naast Herken de Stem heeft DMG Radio nog een traktatie in de vorm van je eigen persoonlijke radiozendtijd in Claim Jouw 10 Minuten en DMG gaat het hele weekend rondrijden in de gemeente met een elektrische bus van Ebusco om overal mensen te verrassen met leuke cadeautjes.

DMG Radio kun je beluisteren via 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen