17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- Deurne50 jaar Basisschool Tijl Uilenspiegel

50 jaar Basisschool Tijl Uilenspiegel

Reden voor een reünie.

Op 20 mei 2017 gaan wij dit vieren met alle oud-leerlingen en leerkrachten van basisschool Tijl Uilenspiegel, voorheen parochieschool v/d Heilige Geest, Schutsboom 14 te Deurne.

Wij nodigen voor deze gelegenheid dan ook alle betrokken personen uit en vragen aan iedereen die deze uitnodiging leest dit zo veel mogelijk bekend te maken aan alle andere oud leerlingen, te denken aan facebook, LinkedIn, schoolbank, enz.

We hopen daardoor zoveel mogelijk mensen te bereiken om samen met ons op die avond vooral de mooie herinneringen aan onze school te delen.

 

De feestavond zal om organisatorische redenen bestaan uit twee gedeeltes.

Van 19.00 tot 20.30 uur zijn de oud-leerlingen tot 18 jaar welkom.

Van 21.00 tot 00.30 uur verwachten we de oud-leerlingen vanaf 18 jaar.

 

Om een indicatie te krijgen hoeveel oud-leerlingen we kunnen verwachten en om de kosten te verlichten, vragen wij iedereen zich te melden via een bijdrage van slechts €10,00 en onder de 18 jaar € 5,00 op banknummer NL 89RBRB0954667387 t.n.v. Michel Lintermans met vermelding van reünie Tijl Uilenspiegelschool en je eigen naam.

 

We hopen dat veel oud-leerlingen zich geroepen voelen om op deze avond hun oud-klasgenoten nog eens te ontmoeten en een bezoek te brengen aan onze expositie van oude foto’s uit deze vervlogen tijd.

Daarom vragen wij aan iedereen om via ons e-mail adres: Reunietijluilenspiegelschooldeurne@hotmail.com de volgende gegevens te verstrekken: je eigen naam, huidige adres en het jaar waarin je onze school verlaten hebt en als je in het bezit bent van foto’s uit de tijd die betrekking hebben op deze school dan zou het fijn zijn deze ook toe te voegen.

Grote bestanden kun je gratis versturen via We Transfer.

 

We vragen iedereen om zoveel mogelijk per fiets of te voet naar de reünie te komen. Voor degene die daar niet toe in de gelegenheid zijn zouden wij het zeer op prijs stellen dat er gebruik gemaakt wordt van de parkeerplaats op het terrein van de Boerenbond/Praxis aan de Stationsstraat, dit i.v.m. eventuele overlast in de wijk.

 

Zijn er eventueel nog vragen neem dan contact op met:

Bianca v/d Bovenkamp- Reeuwijk,  tel. 0493-320349 of 06-48595561

Jullie zijn van harte welkom op zaterdagavond 20 mei.

Graag tot ziens.

 

Organisatie reünie Basisschool Tijl Uilenspiegel.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen