12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneKoploper van Peelland

Koploper van Peelland

Ben of ken jij De Koploper van Peelland?

Op 18 januari 2018 staat de derde editie van ‘De Koploper van Peelland’ op het programma in de Cacaofabriek. De Koploper is dé prestigieuze tweejaarlijkse aanmoedigingsprijs voor de jonge ondernemer onder de 40 jaar die voorop loopt in de Peelregio. Hij of zij heeft lef, doorzettingsvermogen en inzichten die ervoor zorgen dat de jury niet om hem of haar heen kan. Vorig jaar won Tim Klomp Bueters, onder andere bekend van Wish Events. Ben óf ken jij zijn opvolger? Laat het dan weten.

Inschrijven
Inschrijven kan tot eind augustus 2017 via www.dekoplopervanpeelland.nl. Hier vind je tevens meer informatie over De Koploper en de voorwaarden.

De jury
De jury bestaat uit Joost Eijsbouts (Algemeen directeur Koninklijke Eijsbouts Klokkengieterij en fabriek van Torenuurwerken B.V.), Frans Huijbregts (directeur en eigenaar Huijbregts groep), Toon Dingen (oud partner BDO – accountants) , Miranda van den Broek (Notaris bij VBV Netwerk Notarissen), Jan van den Heuvel (directeur bij Van den Heuvel Afbouwgroep B.V.), en Koploper 2016 Tim Klomp Bueters (Co owner Stagekings en directeur WiSH Events)

JCI Peelland, de organisator
JCI Peelland maakt deel uit van een internationale organisatie met de naam Junior Chamber International. Een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijke willen ontwikkelen. De missie van JCI is: “To provide development opportunities that empower young people to create positive change.” En dat is exact waar wij als lokale club ons op richten. Voor JCI Peelland geldt dat onze leden wonen en/of werken in de regio Peelland (Helmond, Asten, Someren, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Deurne, Gemert, Bakel). Met een team van gemiddeld 20 personen met diverse achtergronden creëren wij projecten die invloed hebben op onze eigen persoonlijkheden en netwerk. ‘Learning by doing’ is het motto van onze club, vrijwillig maar niet vrijblijvend leren wij van elkaars expertise en versterken we elkaar om zo tot prachtige projecten te komen. En mocht dat nu heel saai of zakelijk klinken: dat is het dus zeker niet! Gezelligheid, borrelen en het (veelvuldig) organiseren van social events maken dat er een hechte groep staat die van elkaar op aan kan.

Voor meer informatie over organisator JCI Peelland kijk op www.jcipeelland.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen