Restaurant Op Hete Kolen in de Stationsstraat in Deurne komt vanaf 1 oktober onder leiding te staan van Krijn Albers. De 35-jarige souschef van het restaurant neemt de taak over van eigenaar Bart Witteveen, die zich meer gaat concentreren op onder andere de winkels van ’t Streeckhuys.
“We waren niet per se op zoek naar een overnamekandidaat, maar door gesprekken die ik met Krijn gevoerd heb, kwamen we erachter dat hij de ambitie had om voor zichzelf te beginnen”, zegt Bart Witteveen.
Volledige focus
De ondernemer legt uit dat het restaurant in de afgelopen jaren zo goed draait, dat er iemand nodig is die zich helemaal richt op de eetgelegenheid. “Doordat ik inmiddels drie vestigingen van ’t Streeckhuys onder mijn hoede heb en BBQ-catering een steeds grotere tak wordt binnen onze organisatie, kan ik Op Hete Kolen niet langer de volledige focus en aandacht geven.”
Voor de klanten verandert er eigenlijk niets, verzekert Witteveen: “Alle verse ingrediënten uit de regio zullen nog steeds door ons geleverd worden en ook het vlees komt van ’t Streeckhuys. Dezelfde vertrouwde gezichten zullen je serveren en ook blijf ikzelf naast verhuurder en leverancier, betrokken in een adviserende rol.”
Huidige concept
Krijn Albers is al drie jaar werkzaam bij Op Hete Kolen en zegt het restaurant voort te willen zetten op basis van het originele idee: “Op Hete Kolen is een ontzettend mooi bedrijf en we zullen dan ook verder gaan met het huidige concept, zonder daar iets aan te veranderen. Het is voor mij altijd al een droom geweest om een eigen zaak te hebben. Toen we de eerste stappen hebben gezet voor de overname van Op Hete Kolen kwam die droom langzaam maar zeker uit. Ik ben super trots dat ik de leiding over mag gaan nemen!”
Witteveen denkt dat het restaurant met Albers een capabele nieuwe leidinggevende krijgt: “Krijn is een ambitieuze, goedlachse vakman die weet wat hij doet. Ik heb het volste vertrouwen in hem en kan mijn ‘kindje’ met een gerust hart aan hem toevertrouwen!”
Foto: Restaurant Op Hete Kolen