24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- Deurne Annelies en Marco van Cuijk nieuwe Kanjer van de Maand bij...

[VIDEO] Annelies en Marco van Cuijk nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG: ‘Al vijftien goede doelen geholpen’

Elke maand zet DMG mensen uit de gemeente Deurne in het zonnetje die altijd klaar staan om een ander te helpen, zonder dat ze er iets voor terug verwachten. Dit keer zijn Annelies en Marco van Cuijk Kanjer van de Maand. Sinds drie jaar verkopen ze aan huis eitjes; de opbrengst ervan heeft al vijftien goede doelen geholpen. DMG-presentator Ivan van Oosterhout verraste Annelies en Marco woensdag met een bloemetje.

Het begon in 2021 met een simpel bankje en zo’n zes doosjes eieren op de oprit van hun huis aan de Ferdinand Bolstraat 48 in St. Jozefparochie. Het bankje werd een kastje en na een tijdje kwam er de huidige grote kast op wielen.

Maatschappelijke bijdrage
Inmiddels verkopen Annelies en Marco zo’n tweeduizend eitjes per vijf dagen, met als absoluut hoogtepunt afgelopen Pasen. Toen reden de auto’s af en aan en gingen er honderd doosjes per dag de deur uit. “Iedereen heeft eieren nodig. Wij verkopen ze supervers recht van de boer en voor maar twee euro per doosje. We hebben kopers uit heel Deurne”, vertelt Marco. De winst gaat volledig naar lokale goede doelen. De tijd en energie die ze erin steken zien de twee als hun maatschappelijke bijdrage.

Tekst gaat verder onder de video.

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die ook Kanjer van de Maand moet worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Lees ook: Al veel mensen blij gemaakt dankzij de eitjes van Annelies en Marco uit de St. Jozefparochie

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen