24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneWin je eigen openlucht thuisbioscoop bij DMG Radio tijdens Movie Saturday

Win je eigen openlucht thuisbioscoop bij DMG Radio tijdens Movie Saturday

Het grootste gratis toegankelijke openlucht filmfestival van Nederland gaat vrijdagavond in Deurne weer van start. Drie dagen lang zijn er bij De Nacht van het Witte Doek op tientallen plaatsen films te zien en op DMG Radio kun je zaterdag in het kader van het festival kans maken op een openlucht thuisbioscoop ter waarde van 250 euro.

“In samenwerking met Stichting Nacht van het Witte Doek brengen we zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur Movie Saturday en draaien we elf uur lang alleen muziek uit de soundtracks van de grootste bioscoopfilms aller tijden. Ook krijgen de luisteraars de hele dag updates over de films die te zien zijn bij het festival en word je op de hoogte gehouden van de uitreiking van Film Talent Award Brabant (FTAB)”, vertelt DMG-dj Ivan van Oosterhout.

Naast alle muziek en informatie heeft DMG Radio nog iets leuks voor de luisteraars in petto. “Dat is een prijs die natuurlijk aansluit op het filmthema. De hele dag kun je je eigen openlucht thuisbioscoop winnen, bestaande uit een teakhouten tuinbank, videoprojector en popcorn en andere snacks voor tijdens het filmkijken”, zegt Van Oosterhout.

Kans maken op de prijs is volgens de DMG-presentator heel eenvoudig: “Gewoon luisteren naar de radio zaterdag en wanneer je het Movie Alarm hoort, zorgen dat je de eerste bent die reageert op 0493-227227. Je mag bellen, maar ook een Whatsapp sturen. Het alarm gaat zaterdag meerdere keren af en de luisteraars die het snelst zijn kwalificeren zich om mee te dingen naar de prijs. Tussen 17.00 en 18.00 uur loten we wie van die personen de winnaar is en wordt hij of zij gebeld.”

Movie Saturday wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Nacht van het Witte Doek en Wiegers XL en hoor je zaterdag 24 augustus van 09.00 tot 20.00 uur op DMG Radio, te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen