24.3 C
Deurne
donderdag 19 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneJubilarissen gehuldigd bij DMG voor 12,5 jaar vrijwillige inzet

Jubilarissen gehuldigd bij DMG voor 12,5 jaar vrijwillige inzet

Tijdens de jaarlijkse barbecue van DMG zijn vrijdagavond bij de Reizende Man in Deurne een aantal vrijwilligers van de omroep gehuldigd vanwege hun 12,5 jaar vrijwillige inzet. Uiteenlopend van dj’s tot bestuursleden en van fotograaf tot reclameverkoper werden tijdens de gelegenheid gefeliciteerd door voorzitter Iwan Gijsbers en secretaris Antoine Rakels en kregen een presentje.

Tim van der Weerden werd gehuldigd voor zijn inzet als dj bij programma’s als OpTIMaal, Lunch Tim en tegenwoordig Tim’s Weekend Party. Zijn broer Bas van der Weerden kreeg een presentje voor de 10 jaar presentatie van Weekendbras en de medewerking aan andere programma’s als Arno Radio en Deurne Draait Door.

Ook dj’s Eric Welten, Marc Zet en Ronald de Cortie kregen een presentje voor hun 12,5 jaar bij DMG. In die tijd hebben ze alle drie verschillende programma’s gepresenteerd. Op dit moment maakt Eric op zondag Het Platenrijk, Ronald op maandag de Top van Toen en Marc op dinsdag Studio 70.

Verder werd Martien van Dam vrijdagavond gehuldigd voor zijn jubileum bij DMG als fotograaf en cameraman. Martien Vogels en Iwan Gijsbers werden geëerd vanwege hun 12,5 jaar inzet in onder meer het bestuur van de omroep. Liesbeth van Veghel werd tot slot gehuldigd voor onder meer haar rol in de reclameverkoop bij DMG.

Van links naar rechts op de hoofdfoto: Iwan Gijsbers, Bas van der Weerden, Liesbeth van Veghel, Eric Welten, Tim van der Weerden, Ronald de Cortie, Martien van Dam, Marc Zet en Martien Vogels. Jubilarissen die waren verhinderd en niet op de foto staan, zijn: Bas Aldenzee, Eric Senders, Dennis Mansvelders en Arno Knapen.

Naast de jubilarissen die hun 12,5-jarig jubileum vierden als vrijwilliger bij DMG, kreeg dj Ivan van Oosterhout een presentje vanwege de 11 jaar dat hij het programma Deurne Draait Door presenteert op zaterdagochtend bij DMG Radio.

Foto’s: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen