12.6 C
Deurne
zaterdag 28 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneJera On Air in Ysselsteyn verkozen tot beste festival van 2024

Jera On Air in Ysselsteyn verkozen tot beste festival van 2024

Als de wind goed staat kun je zelfs vanuit Deurne meeluisteren naar de gillende gitaren en bonkende beats bij Jera On Air en dit jaar is het evenement in Ysselsteyn verkozen tot beste festival van 2024. Bij de uitreiking van de jaarlijkse Festileaks Festival Awards viel het Noord-Limburgse punk, hardcore & metalcore evenement in de prijzen met als rapportcijfer een 8,5.

Voor de beoordeling konden festivalgangers afgelopen zomer per categorie cijfers geven aan de door hen bezochte concerten. In totaal werden 231 verschillende festivals door 102.312 personen beoordeeld en kwam Jera On Air in de hoofdcategorie ‘Beste Festival’ als winnaar naar voren.

Hele wereld
Artiesten en muziekliefhebbers uit de hele wereld reizen jaarlijks af naar het weiland aan de Zeilbergseweg, net aan de andere kant van de provinciegrens. Dit jaar werd het festival voor de dertigste keer gehouden en wordt de organisatie beloond voor hun jarenlange inzet. “Nadat het festival vorig jaar al aan het succes geroken heeft met een gouden medaille voor de line-up, en een zilveren plak voor het totaalpakket, gaan ze er dit jaar met de hoofdprijs vandoor”, aldus Festileaks.

Sfeer
Naast een 8,5 in de hoofdcategorie scoorde Jera On Air ook nog 9,2 voor de sfeer. “Wat het meest opvalt aan Jera, en wat het zo’n verschrikkelijk mooi festival maakt, is de sfeer. Combineer dit met een ongelooflijk goede line-up, met onder andere Sum 41, Architects, Ice Nine Kills en Enter Shikari, heerlijk en relatief betaalbaar eten, een prima randprogramma, een fijn terrein en je hebt een verdiende winnaar”, oordeelt Festileaks na de editie van dit jaar.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen