13.9 C
Deurne
woensdag 9 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneBestuurder van bestelbus in Liessel beroofd door nepagenten

Bestuurder van bestelbus in Liessel beroofd door nepagenten

Een bestuurder van een bestelbus is maandagavond in Liessel beroofd van zijn lading door vier nepagenten. De geknevelde man klopte aan bij bewoners op de Kanaalstraat. Hij was even daarvoor van de A67 gehaald door personen die zich voordeden als medewerkers van de politie.

De nepagenten in een Volkswagen dirigeerden hem naar het Leegveld, waar hij door twee van de zogenaamde agenten uit zijn bus werd gehaald. Hierbij werd hij geslagen en onder bedreiging van vermoedelijk een vuurwapen vastgebonden.

De twee andere nepagenten hebben ondertussen zijn bus leeggehaald en overgeladen in een andere wagen. Wat voor lading het betrof was voor de bestuurder onbekend omdat deze was verzegeld. Volgens de werkgever van de man zou het gaan om een lading Apple-producten.

De bestuurder kwam met de schrik vrij en is ondervraagd door de politie. Die heeft op het Leegveld ter plekke naar sporen gezocht en is een verder onderzoek gestart. “Mochten er mensen getuige zijn geweest van de gebeurtenissen, dan zouden wij graag met hen in contact komen”, aldus de politie. Mensen met tips kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen