26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneAandacht in Bureau Brabant voor lugubere doodsbedreiging in Deurne

Aandacht in Bureau Brabant voor lugubere doodsbedreiging in Deurne

In het tv-programma Bureau Brabant van Omroep Brabant, vraagt de politie Oost-Brabant aanstaande maandag aandacht voor een lugubere doodsbedreiging aan het adres van een inwoner van Deurne vorig jaar. Hierbij is een steen tegen een raam van een huis in de wijk Heiakker gegooid en is een dreigbrief in de brievenbus gegooid met een foto van een executie.

De politie heeft beelden van een persoon die op 4 augustus van vorig jaar even na 02.00 uur in beeld komt van een bewakingscamera op de Zilveren Maan, komend vanuit de Koninginnepage. Hij loopt een paar keer op en neer in de straat. Dan loopt hij naar de brievenbus bij een van de huizen en stopt iets in de brievenbus. Hij lijkt weg te lopen maar in plaats daarvan haalt hij iets uit zijn broekzak en gooit het tegen het raam. Dan rent hij weg.

Executie
Er blijkt een steen hard tegen het raam te zijn gegooid en in de brievenbus vinden de bewoners een brief met een doodsbedreiging, gericht aan de zoon des huizes. Bij de brief zit een foto van een executie. De politie wil weten wie deze dader is en komt graag in contact met mensen die de man herkennen of een idee hebben van wat hier de achtergrond van is.

De uitzending van Bureau Brabant waarin aandacht wordt besteed aan de doodsbedreiging in Deurne, wordt maandag 31 januari vanaf 18.15 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en daarna tot dinsdagmiddag elk uur herhaald.

Foto: politie.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen