14.1 C
Deurne
donderdag 21 september 2023
Home- DeurneAangepast verloop 'Deurne's got talent' door huidige omstandigheden

Aangepast verloop ‘Deurne’s got talent’ door huidige omstandigheden

Door de huidige ontwikkelingen zal Deurne’s Got Talent dit jaar iets anders verlopen. Daarom wordt Deurne’s Got Talent dit jaar aangepast aan een nieuwe stijl.

De voorronde is namelijk digitaal. De talentenshow roept jongeren uit Deurne op om met een film mee te doen. Je mag een vlog, een film maken of jouw talent laten filmen. De organisatie van Deurne’s Got Talent was al druk bezig, de flyers lagen klaar om verspreid te worden en ook extra workshops voor deelnemers waren al gepland. De huidige ontwikkelingen vragen ook van deze talentenshow een aanpassing. Helemaal uitstellen was geen optie, kinderen verdienen een podium om zich te laten zien.

Juist nu is het voor de jeugd in Deurne fijn om creatief bezig te kunnen zijn. Daarom worden kinderen uitgedaagd om thuis een film te maken en deze in te sturen en daarmee kans te maken op mooie prijzen. Of je nu een vlog maakt, een actiefilm in huis of misschien wel een stop motion film met bijvoorbeeld lego. Of als je heel goed bent in dansen laat je jouw dansshow filmen. Het mag allemaal, zolang het maar op beeld staat. Het thema is “Deurne in beweging”.

Deze beelden worden uiteindelijk online vertoond en er komt nog een speciaal moment tijdens Filmfestival de Nacht van het Witte Doek. Hoe dat eruit komt te zien, dat houdt de organisatie nog even geheim.

Deelnemen kan tot maandag 1 juni door jouw film te mailen naar deurnesgottalent@gmail.com. Voor alle informatie en voorwaarden kijk je op de Facebookpagina van Deurne’s Got Talent, nachtvanhetwittedoek.nl of Leefdeurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen