16.1 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneAanmelden Deurne's Got Talent

Aanmelden Deurne’s Got Talent

Verleden jaar werd tijdens de Nacht van het Witte Doek duidelijk hoeveel filmtalent er op de Deurnese basisscholen rondloopt. Tijdens het Kindergala, wat door Jochem van Gelder werd gepresenteerd, hebben de leerlingen van de basis scholen hun talent op ondermeer het groene doek  vertoond.

Dit jaar heeft stichting het Witte Doek, in samenwerking met verschillende Deurnese organisaties, besloten dit Kindergala een vervolg te geven. Verwacht wordt dat er op meer terreinen dan alleen op het filmdoek, talent bestaat in Deurne. In navolging van de populaire talentenjachten en aansluitend bij het muziekthema van het Palet in de Peel is besloten om de Deurnese jeugd (4jr – 18jr) uit te dagen hun talenten te vertonen. Iedereen met een (muzikale-) act kan meedoen. Kun je zingen, dansen, bespeel je een instrument of heb je een ander talent, dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen. Deelname kan als solist of in een groep. Om richting te geven aan de acts zal naast het thema muziek, het thema film centraal staan. Het is aan de deelnemers om deze thema’s binnen hun act creatief vorm te geven. De act mag maximaal 5 minuten duren.

De voorronde  zal plaatsvinden op zondag 11 juni in de Harmoniezaal van de Koninklijke Harmonie Deurne. Deurne’s got talent beleeft zijn finale tijdens de zondagmiddag van het filmfestival het Witte Doek eind augustus.

Stichting het Witte Doek werkt voor dit evenement samen met Leef Deurne!, gemengd koor Animato, Cultuurcentrum Martien van Doorne en met de ondersteuning van Deurne Media Groep en de Lionsclub Deurne.

Voor meer informatie wordt verwezen naar facebookpagina Deurne’s got talent.

Opgeven kan via aanmelden.dgt@gmail.com.

==================================================================================

Naam:

Leeftijd:

Telefoonnummer:

Email:

Woonplaats:

Korte omschrijving act:

Eventuele benodigdheden:

Inspelen nodig?  ja / nee

Kleedruimte nodig?  ja / nee

Gebruik van piano, drumstel o.i.d.? ja / nee

Vrijdag 21 april deadline inschrijven.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen