5.2 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneAanmelden nieuwe initiatieven voor 'Het verhaal van Deurne'

Aanmelden nieuwe initiatieven voor ‘Het verhaal van Deurne’

Vertelt uw activiteit ‘Het Verhaal van Deurne’? Werkt u samen met andere partijen en is het leerzaam voor anderen? Dan maakt u kans op een bijdrage van de gemeente.

Het Verhaal van Deurne reikt verder dan de gemeentegrenzen; het gaat om alle voorbeelden die de geschiedenis van Deurne en de regio raken. Zolang het een brede herkenbaarheid heeft en de identiteit van Deurne en de Deurnenaar heeft gevormd of nog steeds vormt, is er sprake van Het Verhaal van Deurne. Voorwaarde is wel dat minimaal één organiserende partij in Deurne is gevestigd. Voor het beschikbare budget geldt: op is op.

Voor activiteiten die in de eerste helft van 2017 plaatsvinden worden de aanvragen tot 1 december 2016 verzameld en daarna gelijktijdig beoordeeld. Hiervoor is een budget van 25.000 euro beschikbaar. Voor activiteiten die in de tweede helft van 2017 plaatsvinden volgt in de loop van 2017 een nieuwe uitvraagronde.

Wilt u een aanvraag doen? Kijk dan op de website van de gemeente Deurne. Daar vindt u de voorwaarden waaraan uw aanvraag moet voldoen en hoe u deze kunt indienen. Meer informatie vindt u in het beleidskader Cultuurbeleid ‘Het Verhaal van Deurne’ en het bijbehorende Subsidiebesluit cultuur 2016. Beide documenten zijn op de website van de gemeente Deurne te vinden. Hebt u daarna toch nog vragen of behoefte aan uitleg? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum via het algemene telefoonnummer van de gemeente Deurne (0493) 387711 of via info@deurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen