9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneAantal aanmeldingen voor dorpsquiz blijft achter; Deurne Wittut zoekt meer deelnemers

Aantal aanmeldingen voor dorpsquiz blijft achter; Deurne Wittut zoekt meer deelnemers

Twee jaar lang kon Deurne Wittut niet doorgaan vanwege de coronaregels maar dit jaar maakt de dorpsquiz op zaterdag 14 mei een comeback. Alleen het aantal aanmeldingen blijft achter ten opzichte van eerdere edities. Om het spel goed te kunnen spelen, heeft de organisatie voldoende deelnemers nodig.

“We zijn dus nog op zoek naar enthousiaste teams die mee willen spelen. We hebben ook besloten om het middagprogramma te laten vallen. We starten nu aan het begin van de avond om 18.45 uur waardoor het voor mensen makkelijker is om de deelname in te passen in hun agenda”, laat de organisatie weten.

Smakelijke opdracht
Bij het avondvullend programma kunnen de verschillende teams op een gezellige en ongedwongen manier samenwerken. De quiz is in drie rondes verdeeld, waartussen ruimte is voor pauze. Net als bij de eerdere edities zullen sommige teamleden erop uit moeten voor een drietal buitenopdrachten. “Daar zit ook een smakelijke opdracht tussen”, meldt de organisatie. “Verder zijn er dus wat minder vragen en is er wat meer tijd voor elkaar. We streven ernaar om de uitslag rond middernacht bekend te maken.”

Prijsuitreiking
De precieze invulling van de prijsuitreiking is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Groepen die mee willen doen, moeten het liefst uit minimaal 14 personen bestaan om de quiz goed kunnen maken. Ook kinderen vanaf 10 jaar kunnen meespelen.

Aanmelden kan nog tot en met zondag 20 maart via www.deurne-wittut.nl. Ook mensen die twee jaar geleden waren ingeschreven als team, moeten zich opnieuw aanmelden. Meer informatie kun je krijgen door een email te sturen naar info@deurne-wittut.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen