11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- HelenaveenAchter de schermen bij een toneelstuk in een toneelstuk bij ‘Wie doet...

Achter de schermen bij een toneelstuk in een toneelstuk bij ‘Wie doet ons wat?’ in Helenaveen

‘t Peels Toneel uit Helenaveen brengt eind april drie bijzondere voorstellingen waarbij ze in het toneelstuk het wel en wee van toneelvereniging ‘De Twee Scharen’ laat zien tijdens de opvoering van het stuk ‘Wie doet ons wat?’. Bezoekers worden volgens de spelers getrakteerd op een hilarisch inkijkje achter én voor de schermen van een toneelstuk.

Daarbij verloopt niet alles vlekkeloos en de zenuwen slaan genadeloos toe als blijkt dat de regisseur vaststaat in een file en de club het helemaal alleen zal moeten oplossen. Wie gaat nu het openingswoordje doen? En wie neemt de rol van Ferdinand over, die met twee gebroken benen in het ziekenhuis blijkt te liggen? Dat zijn een paar van de vragen die beantwoord worden in het stuk van ‘t Peels Toneel.

Niet meer bijkomen
In deze klucht van Edwin Woons laat de Deurnese vereniging zien wat ze allemaal in haar mars heeft. “Bezoekers zullen zich verbazen over de verschillen in het spel vóór én achter het doek en niet meer bijkomen van alle zaken die mis kunnen gaan in een toneelstuk”, verzekeren de tien leden van ‘t Peels Toneel. De regie ligt dit jaar voor het eerst in handen van Gerard van Beers uit Lierop.

‘t Peels Toneel speelt ‘Wie doet ons wat?’ op 21, 22 en 23 april, telkens om 20 uur in dorpscentrum De Gouden Helm aan de Oude Peelstraat 3 in Helenaveen. Meer informatie en tickets vind je op peelstoneel.nl.

Foto: ’t Peels Toneel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen