11.1 C
Deurne
zaterdag 23 september 2023
Home- DeurneAgrarische adviesbureaus Arvalis en ZLTO Advies bundelen krachten

Agrarische adviesbureaus Arvalis en ZLTO Advies bundelen krachten

Agrarische adviesbureaus Arvalis en ZLTO Advies verenigen zich met ingang van 1 januari 2023 in één adviesbureau dat de naam Arvalis zal dragen en vanuit heel Zuid-Nederland zal gaan opereren. De vestiging van Arvalis in Deurne die nu nog ROBA Advies heet, zal vanaf 1 januari 2023 ook verdergaan onder de naam Arvalis.

Naast het kantoor in Deurne heeft het ‘nieuwe’ Arvalis vestigingen in Venlo, Roermond, Nuth, Den Bosch en het Zeeuwse Colijnsplaat. ZLTO Advies en Arvalis zullen met ingang van 1 januari 2023 opgaan in Arvalis Holding. Hierbij zullen eigenaren ZLTO en LLTB elk 50% van de aandelen van de dochteronderneming beheren.

Hoogwaardige kennis
De samenwerking is tot stand gekomen na een grondig onderzoek van ZLTO Advies en Arvalis. “De omgeving waarin Nederlandse boeren en tuinders ondernemen wordt steeds complexer en bedrijven worden steeds groter. De behoefte aan hoogwaardige kennis en een totaal adviespakket neemt hierdoor toe”, geven de adviesbedrijven aan.

Breder dienstenpakket
ZLTO Advies en Arvalis bedienen aangrenzende werkgebieden en leveren aanvullende diensten. “De samenwerking zorgt voor een breder dienstenpakket dat nog beter aansluit bij de behoefte van agrarische ondernemers en een verdere professionalisering van de dienstverlening door intensievere samenwerking en kennisuitwisseling”, laten ZLTO Advies en Arvalis weten.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen