9.4 C
Deurne
maandag 20 maart 2023
Home- DeurneAlpacashow bij Green Valley Estate in Deurne met 220 levensgrote ‘knuffels’

Alpacashow bij Green Valley Estate in Deurne met 220 levensgrote ‘knuffels’

Bij Green Valley Estate in Deurne vindt dit weekend voor de derde keer een alpacashow plaats. Het evenement is na de eerste twee succesvolle edities uitgebreid van één dag naar twee dagen en er is nu een nog groter aantal dieren dat kan worden bewonderd.

Zaterdag 18 en zondag 19 maart zijn er bij de bijeenkomst van Alpaca Association Benelux (AAB) deze keer ongeveer 220 alpaca’s aanwezig op het terrein aan de Bruggensweg in Deurne. Vijftig verschillende fokkers zullen hun dieren presenteren aan de keurmeester die de alpaca’s controleert op de kwaliteit van de wol en de bouw van het dier. “Wij vinden het fijn om de gastheer te mogen zijn van deze mooie, schattige dieren en hun eigenaren”, laat Green Valley Estate weten.

Champion of the Show
Publiek is zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 09.00 tot 16.30 uur welkom om kennis te maken met de dieren die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komen. Aan het einde van het evenement wordt bekendgemaakt welke alpaca de ‘Grand Champion of the Show’ is geworden. De entree bedraagt 5 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Tijdens het evenement is ook de horecagelegenheid geopend van Green Valley Estate aan de Bruggenseweg 11a in Deurne.

Foto: Green Valley Estate

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen