2 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneAmeezing TOP 1300 brengt zondag 75 stemmen bij elkaar in één groot...

Ameezing TOP 1300 brengt zondag 75 stemmen bij elkaar in één groot koor

Na twee eerdere edities van de Ameezing TOP 2000 wordt zondag 10 april voor de derde maal een concert uitgevoerd, deze keer onder de naam Ameezing TOP 1300. De hele dag zullen de 75 koorleden nog de laatste oefeningen doen waarna ze om 16.30 uur een concert voor publiek geven in de kapel van Fletcher Hotel Willibrordhaeghe.

Er wordt muziek gezongen van verschillende artiesten zoals Gerard van Maasakkers, Maroon 5, Toto, Jules de Corte, Sting, Doe Maar en Wim Sonneveld. Het zijn allemaal liedjes die iets te maken hebben met het 1300-jarig bestaan van Deurne.

Meerstemmig
Ameezing Top 1300 is een dag voor iedereen die van zingen houdt en dit graag eens wil ervaren in een groot popkoor. De zeven popsongs die de koorleden meerstemmig instuderen en uitvoeren hebben allemaal een relatie met de geschiedenis van Deurne. Drie sub-koren studeren per koor twee songs in. In één groot slotkoor wordt een toepasselijk arrangement van ‘Het Dorp’ gezongen.

Dirigenten
Het concert wordt muzikaal begeleid door de dirigenten Vera Keijsers, Twan Dirks, Don Henken en Carolien van der Hulst en op de piano Nikolay Tsolov. Op één na allemaal  afkomstig uit Deurne.

De Ameezing TOP 1300 is gratis toegankelijk, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld door de organisatie. Meer informatie vind je op www.alegriacanta.nl en www.zangwerk.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen