7.3 C
Deurne
vrijdag 8 december 2023
Home- DeurneAngie Flare treedt op tijdens verkiezingsavond in Cultuurcentrum Deurne

Angie Flare treedt op tijdens verkiezingsavond in Cultuurcentrum Deurne

Het hoogtepunt van de gemeenteraadsverkiezingen begint steeds dichterbij te komen. Maandag 14 maart gaan de eerste drie stembureaus in de gemeente Deurne al open waarmee ook de verkiezingsavond nadert.

Altijd een spannend moment voor de partijen maar ook voor de kiezers. Om tijdens de verkiezingsavond te zorgen voor de nodige ontspanning en entertainment, zal singer-songwriter Angie Flare een optreden geven tussen de uitslagen en interviews door.

Country-popsongs
De Gemertse artieste Inge van Asseldonk brengt samen met haar gitarist Theun Sterken op woensdagavond tussen alle serieuze politieke zaken door, een positieve en vrolijke noot met haar krachtige country-popsongs.

Live tv-show
DMG brengt tijdens de verkiezingsavond op woensdag 16 maart een live tv-show met de tussen-uitslagen van alle stembureaus en interviews met de lijsttrekkers. Presentatoren Ivan van Oosterhout en Willem Wijnen nemen je de hele avond mee live vanuit het Cultuurcentrum op weg naar de einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. De livestream kun je woensdag vanaf 20.00 uur bekijken via het YouTube-kanaal van DMG.

Foto: Anneveldt Multimedia

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen