9.4 C
Deurne
vrijdag 3 februari 2023
Home- DeurneAnne Damen-Verstappen lijsttrekker DeurneNU bij gemeenteraadsverkiezingen

Anne Damen-Verstappen lijsttrekker DeurneNU bij gemeenteraadsverkiezingen

Anne Damen-Verstappen (30) wordt de lijsttrekker van DeurneNU voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. De Deurnese is gekozen tijdens de ledenvergadering van de fractie.

Damen-Verstappen is geen onbekende in de politiek in Deurne. Op 13-jarige leeftijd begon ze bij de Jongerenraad Deurne en later maakte ze ook deel uit van de Participatieraad Deurne.

Nieuwe lijsttrekker
In 2014 werd Damen-Verstappen burgercommissielid. Sinds 2018 is ze voor DeurneNU als raadslid actief in de gemeenteraad. “De kracht van Anne ligt in haar analytisch vermogen, vasthoudendheid en het creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Eigenschappen die ook buiten haar gemeentewerk van pas komen in haar dagelijkse werk als letselschade advocaat”, schrijft de partij op Facebook over de keuze voor de nieuwe lijsttrekker.

Opvolger
Damen-Verstappen volgt Helm Verhees op als lijsttrekker van DeurneNU. Verhees is nu zo’n acht jaar wethouder in Deurne. Hij blijft politiek actief en stelt zich ook opnieuw verkiesbaar bij de gemeenteraadsverkiezingen. Volgens de partij zijn Damen-Verstappen en Verhees ‘de perfecte combinatie van vernieuwing en ervaring’.

Foto: DeurneNU

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen