2.6 C
Deurne
maandag 5 december 2022
Home- DeurneArtiesten FriDMGlive schuiven aan op vrijdagavond DMG radio

Artiesten FriDMGlive schuiven aan op vrijdagavond DMG radio

Nog twee weken en dan is het zover: FriDMGlive 2019. Op vrijdag 11 oktober treedt in de grote zaal van Cultuurcentrum Martien van Doorne het beste lokale muzikale talent van Deurne en omgeving op. Het evenement bestaat uit een avondvullende mix van singer-songwriters en bands. Absence Without Leave, NICCI NOVA, FEVER en Daniek & Eline vormen de line-up van de zesde editie. Alle artiesten zijn tijdens de FriDMGlive promotieronde te gast op de vrijdagavonden bij DMG radio.

In de radioprogramma’s opTIMaal en De Bende van Brabant komen de artiesten langs om te praten over hun muziek en natuurlijk laten zij ook horen wat ze in huis hebben. De afgelopen weken stonden de vrijdagavonden al in het teken van Daniek & Eline en NICCI NOVA. Vanavond schuiven de mannen van Absence Without Leave aan van 19.00 tot 23.00 uur en op 4 oktober is FEVER de hele avond te gast bij DMG radio.

Ook via DMG radio te volgen
De zaal is op 11 oktober open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. FriDMGlive 2019 begint om 20.30 uur en is ook live te volgen via DMG radio op dmgdeurne.nl of via 106.2 FM. De presentatie van het evenement is in handen van DMG-DJ’s Tim van der Weerden en Jan Peters.

Zesde editie
De eerste editie van FriDMGlive vond in 2013 in de Foyer van het Cultuurcentrum plaats. Na deze succesvolle eerste keer, koos de organisatie ervoor om het evenement te verhuizen naar de grote zaal. Daar vonden de tweede, derde en vierde editie plaats. Na een uitstapje naar Metro Deurne voor de feestelijke vijfde editie vorig jaar, vindt FriDMGlive 2019 weer plaats in het Cultuurcentrum.

Foto: Persfoto FEVER

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen