10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneArtiesten trekken in karavaan door Deurne bij 21ste editie Kommer & Kwijl

Artiesten trekken in karavaan door Deurne bij 21ste editie Kommer & Kwijl

De vooravond van carnaval staat in Deurne steevast gereserveerd voor Kommer & Kwijl, waarbij een karavaan van artiesten van kroeg naar kroeg trekt. Het evenement is volgens de organisatie nog onverminderd populair en trekt inmiddels ook veel bezoekers van ver buiten Deurne. Vrijdag 9 februari vindt de 21ste editie plaats van Kommer & Kwijl in het Deurnese centrum en de Zeilberg.

Negen lokale artiestengroepen trekken die avond langs verschillende horecagelegenheden en verzorgen daar een optreden van ongeveer een kwartier met een hoog meezinggehalte. “Hét ideale evenement voor mensen die niet zoveel om carnaval geven, maar toch willen proeven van de carnavalssfeer”, aldus de organisatie.

Dit jaar bestaat de Kommer & Kwijl-karavaan uit De Frannies, Tlupt oit de hand, Lamawaaije!, VVV De Ketsende Kanaries, Queens On Fire, Wasutlekker, iThree Amigos!, Hiep Hiep Hoera en Zesstuks. Deelnemende horecagelegenheden zijn: In den Sleutel, De Potdeksel, Jut en Jul, De Wik, De Brouwer, Het Pandje, Den Draai en WorstZicht.

Kommer & Kwijl start vrijdag 9 februari om 20.00 uur in de verschillende horecazaken. De entree is gratis. Artiesten kunnen zich vanaf 9 februari aanmelden voor de editie van Kommer & Kwijl in 2025. Dit is mogelijk tot en met Aswoensdag 2024, alleen via prcie.nl.

Foto: archief DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen