15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneAttracties van kermis Deurne bekendgemaakt; spectaculaire Fireball nieuw dit jaar

Attracties van kermis Deurne bekendgemaakt; spectaculaire Fireball nieuw dit jaar

Het duurt nog even voor de attracties van de kermis weer staan opgesteld maar de organisatie heeft afgelopen week al wel bekendgemaakt welke er deze keer te vinden zijn in Deurne van vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 juni. Daarbij zijn dit jaar de Reactor en Air race bungee weer van de partij en nieuw is bij deze editie de spectaculaire Fireball. Ook is er dit keer een andere Grand Caroussel en is de Curly Chips-kraam nieuw voor Deurne.

Onder de noemer grootvermaak staan bij deze editie van de kermis de volgende attracties opgesteld: de Break Dance, X Factory, Speed Booster, Cake Walk, Reactor, Autoscooter, Fireball, Cocoon Rupsbaan, Air race Bungee, Turbo Polyp en VR Experience.

Kamelenrace
Verder zijn er verschillende spel- en gokzaken zoals de Grijpkranen, Lijntrek, Schietsalon, Ballenfontein, Pusher, Pijl en Boog, Lucky Duck, Bussensport, Skeeball, Aqua Blasta, Pink Date en Kamelenrace. Voor de kinderen zijn er de Draaimolen, Race ‘o Rama, Mini Zweefmolen, Buggy’s, Trampolines en de Wipe Out.

Eetzaken
Natuurlijk mogen ook de eetzaken niet ontbreken op de kermis in Deurne. Verspreid over het centrum van Deurne vind je onder andere de Gebakkraam, Nougat Suikerwerken, de Viskraam, Pinda/Popcorn, Suikerspin, Poffertjessalon, Curly Chips, Snacks/Friet, Churros, Loempiakraam, Fried Chicken en de IJssalon.

De kermis is vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 juni dagelijks geopend van 13.00 tot 01.00 uur en zaterdag tot 01.30 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen