6.1 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneAutobranden in Koolhof (video update)

Autobranden in Koolhof (video update)

Naar aanleiding van de twee autobranden afgelopen nacht in de Jeker en de Stijn Streuvelslaan in Deurne wordt sinds zaterdagochtend door de politie een buurtonderzoek gedaan. Ook is bij verder onderzoek gebleken dat er in de Stijn Streuvelslaan is geprobeerd een schutting in brand te steken op ongeveer 10 meter afstand van de auto die in vlammen op ging.

De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen die mogelijk met hun bewakingscamera’s beelden hebben opgenomen van de mogelijke dader(s). Mocht je iets hebben gezien dat de politie in deze zaak kan helpen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

Omroep Brabant ging zaterdagmorgen met een tv-reporter naar een van de slachtoffers van de autobrand aan de Jeker om haar verhaal te horen. Tegenover Omroep Brabant vertelt ze: “Ik snap niet dat iemand zoiets doet…”

Video: Omroep Brabant

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden rond middernacht in brand gestoken in de Jeker en de Stijn Streuvelslaan in Deurne. In de Jeker raakte een vlakbij geparkeerde auto ook zwaar beschadigd door het vuur. Beide branden zijn aan de voorzijden van de auto’s ontstaan, alle drie de voertuigen zijn total los. Hieronder kun je een aantal video’s bekijken die via Social Media zijn gedeeld.

Videobeelden van de autobrand in de Jeker

 

Videobeelden van de autobrand in de Stijn Streuvelslaan

 

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen