16.6 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- DeurneAutomobilisten in storm tussen Deurne en Bakel hit op Dumpert

Automobilisten in storm tussen Deurne en Bakel hit op Dumpert

Het filmpje van een aantal personen die met hun auto vlakbij Deurne in de storm van afgelopen donderdag terecht kwamen, is een hit op Dumpert. De video is inmiddels meer dan 48.000 keer bekeken.

In de beelden zijn de inzittenden van een auto te zien en te horen die afgelopen donderdag tijdens de korte storm tussen Bakel en Deurne reden. In het filmpje hebben ze vastgelegd hoe een windhoos over een akker trekt.

De vrouw in de auto is duidelijk niet gelukkig met de situatie en laat dat ook weten: “Ik wil weg hier. Kijk eens daar, wat is hier aan de hand?” Ze voegt er in het dialect ook nog wat gevloek aan toe om haar onvrede over te brengen. De bijrijder genaamd Brian is minder onder de indruk van het noodweer en vind de angstige reactie van de vrouw juist wel vermakelijk. Bekijk hier de video op Dumpert.

Bij de storm die donderdag rond 14.30 uur over Deurne raasde, sneuvelden ruim dertig bomen en raakte een schuur beschadigd door een vallende boom. Voor vrijdagmiddag was in de regio ook noodweer voorspeld maar dat bleef bij slechts een lichte onweersbui. Op andere plaatsen in het land, vooral in Limburg richtte het noodweer vrijdag wel veel schade aan.

Foto: Dumpert

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen