25.1 C
Deurne
woensdag 29 juni 2022
Home- DeurneBas Elbers opent nieuwe winkel in centrum Deurne: 'Winkelen van de toekomst'

Bas Elbers opent nieuwe winkel in centrum Deurne: ‘Winkelen van de toekomst’

500 vierkante meter winkelpand aan de Molenstraat in Deurne is nu nog kaal en leeg, maar daar komt binnenkort verandering in. Bas Elbers opent in maart 2022 zijn zaak Vamos. “Mijn concept wordt het winkelen van de toekomst”, vertelt de trotse ondernemer in Deurne Draait Door op DMG radio.

Elbers (30) is al lange tijd werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. “Ik ben nu zo’n twaalf jaar mede-eigenaar van Het Levensatelier. Nu is het juiste moment om mijn eigen pad te gaan bewandelen. Ik heb altijd gezegd dat ik een keer een eigen zaak wil.”

Kleding en evenementen
In zijn winkel is straks dames- en herenmode te koop, maar daar blijft het niet bij. “Een stukje ontvangst staat bij mij hoog in het vaandel. Dan moet je denken aan een kopje koffie of een ander drankje als je de winkel binnenkomt. En achter de bar komt een groot display te hangen waar allerlei content op draait. Ik wil mensen in de juiste sfeer brengen.”

Daarnaast wil Elbers zich ook gaan richten op evenementen. Een deel daarvan kan ook in de winkel plaatsvinden. “Bedrijven kunnen straks bijvoorbeeld een kerstborrel bij mij doen, maar het organiseren van een festival op locatie zou hier in de toekomst ook onder kunnen vallen.” De ondernemer heeft inmiddels een team van zeven mensen verzameld om samen met hem alles goed op te starten.

Doel
Elbers is niet iemand die graag stilzit. “Niet lullen, maar poetsen.” Hij heeft dan ook een duidelijk doel met zijn nieuwe concept. “Ik wil ervoor zorgen dat het centrum weer een stukje aantrekkelijker wordt. Deurne moet weer echt een dorp worden waar men graag naartoe gaat.”

Leeg
Het pand is nu nog leeg, maar Elbers hoopt dat daar snel verandering in komt. “De vloer ligt er nu in. Komende week beginnen ze ook met onder meer de elektra. Er is nog genoeg te doen, maar ik heb er vertrouwen in dat het allemaal goed komt.”

Foto: Facebook Bas Elbers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen