7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneBeeldhouwer Joep Coppens te gast bij Kunstcafé in De Wieger

Beeldhouwer Joep Coppens te gast bij Kunstcafé in De Wieger

Beeldhouwer Joep Coppens uit Vlierden is donderdagavond te gast bij het Kunstcafé in het Groot Atelier van Museum De Wieger in Deurne. Hij zal in verband met de komende tentoonstelling ‘3x Coppens in beeld’ een toelichting geven op zijn eigen werk en dat van zijn vrouw Els en vader Martien.

Carrière van ruim 60 jaar
Coppens is afgelopen december 78 jaar geworden en kan terugkijken op een carrière van ruim 60 jaar. Van 12 mei tot en met 15 september 2019 zijn beelden van Joep Coppens, schilderijen en foto’s van zijn vrouw Els Coppens en vader Martien Coppens te zien tijdens de tentoonstelling ‘3x Coppens in beeld’ in De Wieger en het gemeentehuis. Martien Coppens was fotograaf en gaf een zeventigtal fotoboeken uit. Els Coppens heeft 23 jaar geschilderd. Nu schrijft en fotografeert zij.

Kunstcafé
Het Kunstcafé is een initiatief van kunstenaars die deelnemen aan de tweejaarlijkse Open Atelierdagen Deurne-Asten om elkaar en kunstliefhebbers te ontmoeten rond een aan kunst gerelateerd thema.  Het kunstcafé wordt afwisselend in Deurne en Asten gehouden. De editie met Joep Coppens bij De Wieger in Deurne begint donderdagavond om 20.00 uur. Het is mogelijk om na de inleiding na te praten en het laatste nieuws over kunst uit te wisselen. Nelly van Rijt is de gespreksleider.

Foto: Kunstcafé Museum De Wieger

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen