19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneBekende paarden-influencers geven shows bij Green Valley Estate Deurne

Bekende paarden-influencers geven shows bij Green Valley Estate Deurne

Jeugdige paardenliefhebbers kunnen vandaag hun ogen uitkijken bij de tweede editie van de Go Social Party bij Green Valley Estate in Deurne. Een bijeenkomst waarbij bekende paarden-influencers bij elkaar komen en verschillende shows uitvoeren.

Deze Go Social Talents zijn bekend met hun paarden dankzij social media en kunnen tijdens het evenement in het echt bewonderd worden door de fans.

Selfie Stage
In totaal doen er 39 paarden en pony’s mee aan de Go Social Party zoals Halloween van Esra de Ruiter, Marley van Felinehoi en Uria van Daphnedraaftdoor. Verder zijn er verschillende stands met paardenspullen, workshops en er is een Go Social Selfie Stage waar je op de foto kunt samen met je favoriete influencer.

Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een Go Social-rugzak waarin aanwijzingen zitten voor een speurtocht langs alle activiteiten. Ook worden er tv-opnames gemaakt voor De Wereld van Paardensport. De Go Social Party vindt zaterdag 9 april plaats bij Green Valley Estate aan de Bruggenseweg 11A in Deurne.

Foto: Facebook Green Valley Estate/Go Social Party

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen