13.5 C
Deurne
woensdag 28 september 2022
Home- DeurneBelang van Alzheimer Café Peelland blijkt in coronatijd nog groter

Belang van Alzheimer Café Peelland blijkt in coronatijd nog groter

Tijdens de vorige bijeenkomst van het Alzheimer Café Peelland viel het volgens de gemeente Deurne op dat mensen veel dingen missen, zich eenzaam voelen, geen contact hebben met familie en vrienden en het missen dat ze elkaar niet kunnen knuffelen.

Het Alzheimer Café Peelland is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en zorgprofessionals in de Peelregio (Asten, Deurne en Someren). De bijeenkomsten vinden iedere eerste dinsdag van de maand plaats behalve in de maand augustus. Dinsdag 1 december komen geïnteresseerden weer bij elkaar van 19.30 tot 21.30 uur in De Beiaard aan de Pastoor de Kleijnhof 21 (zijstraat Lienderweg) in Asten.

Acht bezoekers
In verband met de coronamaatregelen kunnen er fysiek maximaal acht bezoekers ontvangen worden en daarom is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via alzheimercafepeelland@gmail.com of telefonisch bij Piet Schippers via telefoonnummer 0493-692695 of 06 27338017.

Voor wie niet naar de bijeenkomst kan komen maar wel behoefte heeft aan een gesprek, biedt Alzheimer Café Peelland de mogelijkheid om telefonisch contact met een vrijwilliger te krijgen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar alzheimercafepeelland@gmail.com of telefonisch op 0493-692695 of 06 27338017.

Foto: De Beiaard Asten

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen